Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ σας εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Λόγω της προκήρυξης των εθνικών εκλογών, το πρόγραμμα διεξαγωγής των Πανελλήνιων διαγωνισμών EUSO 2015 τροποποιείται ως εξής:

  1. Για το Πανελλήνιο διαγωνισμό Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη): Ο διαγωνισμός θα γίνει το Σάββατο 07/02/2015, ώρα 11.00-15.00 στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Κέντρου (4ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, Ανατολικής Θράκης 1 & Μεγάλου Αλεξάνδρου, ΤΚ 55134 Καλαμαριά - Χάρτης).
    Η εκδήλωση απονομής θα γίνει την Κυριακή 08/02/2015, ώρα 11:00 – 13:00 στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Κέντρου (4ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, Ανατολικής Θράκης 1 & Μεγάλου Αλεξάνδρου, ΤΚ 55134 Καλαμαριά - Χάρτης).
  2. Για το Πανελλήνιο διαγωνισμό Νότιας Ελλάδας (Αθήνα): Ο διαγωνισμός θα γίνει το Σάββατο 07/02/2015, ώρα 09:00 – 13:00 στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Αιγάλεω (6ο ΓΕΛ Αιγάλεω, Μίνωος και Προόδου, ΤΚ 12243 Αιγάλεω - Χάρτης).
    Η εκδήλωση απονομής θα γίνει την Κυριακή 08/02/2015, ώρα 10:00 – 13:00  Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, ΤΚ 175 64, Παλ. Φάληρο, Είσοδος από Πεντέλης 11 - Οδηγίες πρόσβασης).

Κάθε μαθητής που θα συμμετάσχει στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς, θα πρέπει να έχει προσκομίσει έγκαιρα στους συνοδούς καθηγητές, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την συνημμένη Υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα.

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, αλλά και της αντίστοιχης συνάντησης πολλών Υπευθύνων ΕΚΦΕ στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα, παρακαλούμε να καταθέσετε όποιες ιδέες ή προτάσεις έχετε για τη βελτίωση των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού EUSO τις επόμενες χρονιές, με στόχο να διασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία του θεσμού.

Το Σάββατο 07 Φεβρουαρίου, μετα το πέρας του πανελλήνιου διαγωνισμού νότιας Ελλάδας EUSO 2015, θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΦΕ Αιγάλεω η γενική συνέλευση της ΠΑΝΕΚΦΕ με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες του σωματείου. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Μουρούζης Παναγιώτης

Συνημμένα αρχεία:

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com