Συνάδελφοι υπεύθυνοι ΕΚΦΕ και μέλη της ΠΑΝΕΚΦΕ

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου μας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - «ΠΑΝΕΚΦE» σύμφωνα με την Πρόσκληση για την ετήσια Γενική Συνέλευση που σας έχει σταλεί από 14 Φεβρουαρίου 2011.

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στο ΕΚΦΕ Νέας Σμύρνης, που στεγάζεται στο ισόγειο του 2ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου, οδός Τερψιθέας 35 και 28ης Οκτωβρίου, 175 63, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109849241, το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, 10.00 – 13.00.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού του Σωματείου: «Το Σωματείο διοικείται από πενταμελές (5) Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται από την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών με ψηφοδέλτια και με μυστική ψηφοφορία. Η διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. είναι τρία έτη. Εκτός από τα πέντε (5) μέλη του Δ.Σ. εκλέγονται και δύο αναπληρωματικά μέλη.

Μέλη του Δ.Σ. μπορούν να είναι τακτικά μέλη που υπηρετούν ως υπεύθυνοι Ε.Κ.Φ.Ε. Αν κατά τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. κάποιο μέλος του παύσει να κατέχει την θέση υπευθύνου Ε.Κ.Φ.Ε., εκπίπτει αυτοδίκαια από μέλος του Δ.Σ. και ακολουθούνται όσα ορίζονται στο άρθρο 18.

Την ίδια θητεία με το Δ.Σ. έχουν και τα μέλη της Ε.Ε. Εκτός από τα τρία (3) μέλη της Ε.Ε. εκλέγονται και δύο αναπληρωματικά μέλη».

Σύμφωνα με το άρθρο 16 οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. διεξάγονται με μυστική ψηφοφορία από ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα ονόματα των υποψηφίων για την Ε.Ε. μπορεί να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με εκείνα των υποψηφίων για το Δ.Σ. Τα μέλη ψηφίζουν είτε αυτοπροσώπως είτε δια αλληλογραφίας. Η ψήφος δια αλληλογραφίας επιτρέπεται μόνο στα μέλη που κατοικούν εκτός της έδρας του Σωματείου. Στην περίπτωση αυτή, το ψηφοδέλτιο τοποθετείται σε αδιαφανή φάκελο επί του οποίου δεν αναγράφεται τίποτε. Ο φάκελος αυτός τοποθετείται σε ένα μεγαλύτερο ο οποίος φέρει τα στοιχεία του ψηφοφόρου και τη λέξη «ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ» και ταχυδρομείται.

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 16 §3: «Στην ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. ο κάθε ψηφοφόρος έχει τη δυνατότητα μέχρι και δύο (2) σταυρών προτίμησης και ένα (1) στην ανάδειξη των μελών της Ε.Ε.»

Τέλος, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτικά μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις. Υπενθυμίζεται ότι η συνδρομή του έτους 2011 είναι 25€. Η πληρωμή των συνδρομών μπορεί να γίνει με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 051/ 775615-10, IBAN GR 8501100510000005177561510, SWIFT (BIC) ETHNGRAA, στα ονόματα Κατσιγιάννης Γεώργιος – Χριστοδουλίδη Ευγενία. Παρακαλούμε να γράψετε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο καταθέτη.

Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι οι:

 • Δελλατόλας Στυλιανός, υπευθ. ΕΚΦΕ 2ο Ηρακλείου,
 • Καμπούρης Κωνσταντίνος, υπευθ. ΕΚΦΕ Χαλανδρίου,
 • Κατσιγιάννης Γεώργιος, υπευθ. ΕΚΦΕ Αχαρνών,
 • Μανδηλιώτης Σωτήριος, υπευθ. ΕΚΦΕ Σερρών
 • Μουρατίδου Φρειδερίκη, υπευθ. ΕΚΦΕ Πέλλας,
 • Μουρούζης Παναγιώτης, υπευθ. ΕΚΦΕ Κέρκυρας,
 • Ρούμελης Νικόλαος, υπευθ. ΕΚΦΕ Σύρου και
 • Τουντουλίδης Γεώργιος, υπευθ. ΕΚΦΕ Νίκαιας

Υποψήφιοι για την Ε.Ε. είναι οι:

 • Βαμβακούσης Χριστόφορος, υπευθ. ΕΚΦΕ Θήρας,
 • Ζευγουλά Αγγελική, υπευθ. ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων,
 • Θεοχαρόπουλος Ιωάννης, υπευθ. ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων,
 • Καλογήρου Ηλίας, υπευθ. ΕΚΦΕ Ηλείας,
 • Πανταζή Γιαννούλα, υπευθ. ΕΚΦΕ Πρέβεζας,
 • Παπαμιχάλης Κωνσταντίνος, υπευθ. ΕΚΦΕ Παλλήνης,
 • Πασσάλης Νίκος, υπευθ. ΕΚΦΕ Ρόδου και
 • Χαλκιόπουλος Γεώργιος, υπευθ. ΕΚΦΕ Νέας Ιωνίας

 

Για τα μέλη που δικαιούνται να ψηφίσουν με αλληλογραφία

(όσοι κατοικούν εκτός του Νομού Αττικής και εφόσον δεν θα παρίστανται στις αρχαιρεσίες στις 9 Απριλίου 2011 στην Αθήνα):

Στο φάκελο που σας έχει ταχυδρομηθεί υπάρχει το ψηφοδέλτιο και δύο ακόμα φάκελοι.

Στο μικρότερο αδιαφανή φάκελο με τη σφραγίδα του Σωματείου θα τοποθετηθεί το ψηφοδέλτιο, στο οποίο βάζουμε με μπλε στυλό μέχρι δύο (2) σταυρούς προτίμησης για το Δ.Σ. και ένα (1) για την Ε.Ε. Το φάκελο τον κλείνουμε και, χωρίς να γράψουμε ή να σημειώσουμε κάτι σε αυτόν, τον βάζουμε στο μεγαλύτερο.

Στο μεγαλύτερο φάκελο εσωκλείουμε και τη φωτοτυπία της απόδειξης της κατάθεσης της συνδρομής. Ο μεγαλύτερος φάκελος επάνω αριστερά γράφει τα στοιχεία του αποστολέα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση) και τη λέξη ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

Ταχυδρομούμε το φάκελο με συστημένη επιστολή μέχρι και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου) προς:

Εφορευτική Επιτροπή Αρχαιρεσιών ΠΑΝΕΚΦΕ

Post Restant

171 01, Κεντρικό Ταχυδρομείο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Καλή ψήφο!

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

             Η Πρόεδρος                                                            Ο Γενικός Γραμματέας

Ε. Τσιτοπούλου - Χριστοδουλίδη, Φυσικός                           Ν. Ρούμελης, Χημικός

   Υπεύθυνη Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω                                           Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Σύρου

Συνημμένα αρχεία:

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com