Θέματα ημερήσιας διάταξης:

 • Συγκρότηση σε σώμα Δ.Σ.
 • Συντονισμός δράσης

Παρόντες: Δέδες Χ. - Καμπούρης Κ. – Μανδηλιώτης Σ. – Μουρούζης Π. – Τουντουλίδης Γ.

Στο Κερατσίνι Πειραιά και στην έδρα του Σωματείου, σήμερα Κυριακή 11/3/2012 και ώρα 9:00 συνήλθαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του ΠΑΝΕΚΦΕ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Σωματείου της 23/2/2012, σύμφωνα με την πράξη της Εφορευτικής Επιτροπής της 9-3-2012 και μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος μέλους Κώστα Καμπούρη.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

 1. Οι παρόντες μετά από φανερή ψηφοφορία εξέλεξαν τον Κώστα Καμπούρη Πρόεδρο, τον Παναγιώτη Μουρούζη Αντιπρόεδρο, τον Γιώργο Τουντουλίδη Γενικό Γραμματέα, τον Χρήστο Δέδε Ταμία, τον Σωτήρη Μανδηλιώτη Μέλος.
 2. Μετά από τη συγκρότηση σε σώμα, ο Πρόεδρος έθεσε υπόψη του Δ.Σ. τα καθήκοντα ενός εκάστου σύμφωνα με το Καταστατικό. Το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί τον Ταμεία Χρήστο Δέδε για την ανάληψη χρημάτων από το τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στο κατάστημα 089 της τράπεζας PROBANK επ’ ονόματι του Σωματείου. Η ανάληψη οποιουδήποτε ποσού από τις καταθέσεις του Σωματείου στο λογαριασμό αυτό θα γίνεται με εξουσιοδότηση υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο Καμπούρη Κωνσταντίνο και τον Γενικό Γραμματέα Τουντουλίδη Γεώργιο.
 3. Ο Πρόεδρος έθεσε το θέμα της συμμετοχής και των δύο αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. Γιώργου Ζησιμόπουλου και Δημήτρη Νάκου στον προγραμματισμό και συντονισμό δράσης με τα ΕΚΦΕ.
 4. Η κατανομή των ΕΚΦΕ ανά περιοχή καθορίζεται ως εξής:

  Κ. Καμπούρης: Κυκλάδες και Στερεά Ελλάδα
  Π. Μουρούζης: Ιόνια νησιά, Ήπειρος και Δυτική Μακεδονία
  Γ.Τουντουλίδης: Νησιά Αιγαίου, Δωδεκάνησα, Κρήτη
  Χ. Δέδες: Αττική
  Σ. Μανδηλιώτης: Ανατολική και Δυτική Μακεδονία, Θράκη
  Γ. Ζησιμόπουλος: Πελοπόννησος και Δυτική Ελλάδα
  Δ. Νάκος: Θεσσαλία

Μετά από τη λήψη των παραπάνω αποφάσεων ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Κ. Καμπούρης
Φυσικός M.Sc. 
Υπ. ΕΚΦΕ Χαλανδρίου 

Ο Γραμματέας

 Γ. Τουντουλίδης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. ΕΚΦΕ Πειραιά- Νίκαιας

Συνημμένα αρχεία:

 

 

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com